login   |    register
Armor/AFV
For discussions on tanks, artillery, jeeps, etc.
New Forums?!
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
Visit this Community
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 6,687 posts
Armorama: 5,556 posts
Posted: Saturday, October 17, 2020 - 04:24 AM UTC
Jim did a "bulk" activation of a whole bunch of accounts that were stuck waiting for that activation email.
I did a few before Jim stepped in.
Doodeck
Visit this Community
Croatia Hrvatska
Joined: August 15, 2014
KitMaker: 154 posts
Armorama: 153 posts
Posted: Saturday, October 17, 2020 - 05:44 AM UTC
Registration succesful, test post succesful
Tojo72
Visit this Community
North Carolina, United States
Joined: June 06, 2006
KitMaker: 4,688 posts
Armorama: 3,509 posts
Posted: Saturday, October 17, 2020 - 05:49 AM UTC
I like that Kitmaker App
LonCray
Visit this Community
Virginia, United States
Joined: August 24, 2005
KitMaker: 348 posts
Armorama: 256 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 12:49 AM UTC
Yeah, I'm having no joy with the new forum either - bad password, no activation email - I sure hope they don't gut the old forum without fixing these issues.
JohnTapsell
Visit this Community
United Kingdom
Joined: August 24, 2011
KitMaker: 227 posts
Armorama: 226 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 04:08 AM UTC
Thanks Jim and Robin - that bulk activation obviously included my registration because I'm now able to log on.

I appreciate it doesn't solve the underlying issue but it's a temporary work-around.

John
TankManNick
Visit this Community
California, United States
Joined: February 01, 2010
KitMaker: 551 posts
Armorama: 543 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 05:22 AM UTC
Hey guys I may be able to add the Kitmaker email to my comcast address book.

I never used to get emails from Luckymodel, but now I put it in the address book I get 'em just fine.

Just one question - what IS the new email address? (E.g for the above it was luckymodel.com) Is it Kitmaker.com?
Wolfhound113
Visit this Community
Noord-Holland, Netherlands
Joined: November 28, 2013
KitMaker: 49 posts
Armorama: 23 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 09:02 AM UTC
Hi,

For what it's worth, I got myself a new forum account in 17 seconds.
The registration page pre-filled the account name with my old account, Chrome auto-filled in my full name and email address, I typed something random for my password, and the activation email was waiting for me when I switched tabs to Gmail.

It may have been a bug bear in the beginning. I don't know, I didn't try it. And I know Comcast can be a pain. But for me, now, it could not possibly have been quicker, or easier.

Marc
guni-kid
Visit this Community
Nordrhein-Westfalen, Germany
Joined: July 21, 2007
KitMaker: 521 posts
Armorama: 514 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 07:07 PM UTC
YES! Seems to work for me now as well! Thank you so much for your efforts! I guess I'll get used to the new style, everything in the forums after finally being accepted there seems to work like a charm...

Well, that's it then for me here, I guess. Will be reading here for a while still, but new content will be created on the other side... See ya and off to a fresh start
Klaus-Adler
Staff MemberCampaigns Administrator
MODELGEEK
Visit this Community
Scotland, United Kingdom
Joined: June 08, 2015
KitMaker: 1,503 posts
Armorama: 839 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 08:44 PM UTC

Quoted Text

Hi,

For what it's worth, I got myself a new forum account in 17 seconds.
The registration page pre-filled the account name with my old account, Chrome auto-filled in my full name and email address, I typed something random for my password, and the activation email was waiting for me when I switched tabs to Gmail.

It may have been a bug bear in the beginning. I don't know, I didn't try it. And I know Comcast can be a pain. But for me, now, it could not possibly have been quicker, or easier.

Marc



Marc what internet provider do you have and has anyone else had similar problems using the same internet provider?
petbat
Visit this Community
Queensland, Australia
Joined: August 06, 2005
KitMaker: 3,353 posts
Armorama: 3,121 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 09:34 PM UTC
I signed up today but never received an email to activate. I used the resend option and still no email.... A while later I went into the new forum to try again, but low and behold, everything was set up, I could post no issues, etc. I added my avatar and all seems good....
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
Visit this Community
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 6,687 posts
Armorama: 5,556 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 11:23 PM UTC

Quoted Text

I signed up today but never received an email to activate. I used the resend option and still no email.... A while later I went into the new forum to try again, but low and behold, everything was set up, I could post no issues, etc. I added my avatar and all seems good....



Somebody has been there and noted that you were hanging and let you in
guni-kid
Visit this Community
Nordrhein-Westfalen, Germany
Joined: July 21, 2007
KitMaker: 521 posts
Armorama: 514 posts
Posted: Sunday, October 18, 2020 - 11:34 PM UTC

Quoted Text


Quoted Text

I signed up today but never received an email to activate. I used the resend option and still no email.... A while later I went into the new forum to try again, but low and behold, everything was set up, I could post no issues, etc. I added my avatar and all seems good....



Somebody has been there and noted that you were hanging and let you in



staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
Visit this Community
New Hampshire, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,560 posts
Armorama: 6,595 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 12:48 AM UTC

Quoted Text

Hey guys I may be able to add the Kitmaker email to my comcast address book.

I never used to get emails from Luckymodel, but now I put it in the address book I get 'em just fine.

Just one question - what IS the new email address? (E.g for the above it was luckymodel.com) Is it Kitmaker.com?



You could be safe and put both @kitmaker.net and @forums.kitmaker.net in your address book.
justsendit
Visit this Community
Colorado, United States
Joined: February 24, 2014
KitMaker: 3,033 posts
Armorama: 2,492 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 04:21 AM UTC
Jim, you cheeky devil.😈 You’ve gone and removed the ‘subscribe’ button.
🚧 Changes are a comin!’ 🚧
skyshark
Visit this Community
North Carolina, United States
Joined: November 16, 2005
KitMaker: 703 posts
Armorama: 499 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 04:35 AM UTC
My internet is Spectrum. Still not received an email.
Wolfhound113
Visit this Community
Noord-Holland, Netherlands
Joined: November 28, 2013
KitMaker: 49 posts
Armorama: 23 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 07:21 AM UTC

Quoted Text


Quoted Text

Hi,

For what it's worth, I got myself a new forum account in 17 seconds.
The registration page pre-filled the account name with my old account, Chrome auto-filled in my full name and email address, I typed something random for my password, and the activation email was waiting for me when I switched tabs to Gmail.

It may have been a bug bear in the beginning. I don't know, I didn't try it. And I know Comcast can be a pain. But for me, now, it could not possibly have been quicker, or easier.

Marc



Marc what internet provider do you have and has anyone else had similar problems using the same internet provider?



Hi David,

My provider is Ziggo. Email by Google.
But I had no problems whatsoever. That's what I was saying. And it was a very, very fast process.

The Comcast problem I understand. They've been hacked (and the accounts hijacked and used tp send spam) so often they're on a lot of blacklists. Happened with AOL too. And Microsoft before they cleaned up their act.
But I don't use them. And my verifcation email arrived within one - maybe two - seconds.
Conclusion: Jim's sign-up process works, is smooth and is very, very fast.

Marc
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
Visit this Community
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 6,687 posts
Armorama: 5,556 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 08:34 AM UTC

Quoted Text

My internet is Spectrum. Still not received an email.



I activated your account.
The e-mail issue needs to be sorted out later.
Could be useful if you need to reset your password someday ...
27-1025
Visit this Community
North Carolina, United States
Joined: September 16, 2004
KitMaker: 1,278 posts
Armorama: 1,219 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 08:45 AM UTC
Ok I’ve tried everything I know to do. Tried logging in under my current login and it won’t take, said it would send an email- nothing. Tried creating a new account and same thing, can’t get an email to activate the account. My email addy is the same as when I joined way back when.
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
Visit this Community
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 6,687 posts
Armorama: 5,556 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 09:57 AM UTC

Quoted Text

Ok I’ve tried everything I know to do. Tried logging in under my current login and it won’t take, said it would send an email- nothing. Tried creating a new account and same thing, can’t get an email to activate the account. My email addy is the same as when I joined way back when.



I have activated your account
skyshark
Visit this Community
North Carolina, United States
Joined: November 16, 2005
KitMaker: 703 posts
Armorama: 499 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 10:45 AM UTC
Ok Tanks
bots1141
Visit this Community
Pennsylvania, United States
Joined: October 14, 2013
KitMaker: 318 posts
Armorama: 313 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 10:58 AM UTC
Where is the "news" and "reviews" sections located at?
skyshark
Visit this Community
North Carolina, United States
Joined: November 16, 2005
KitMaker: 703 posts
Armorama: 499 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 11:03 AM UTC
Where do I add my about me profile on the new forum
27-1025
Visit this Community
North Carolina, United States
Joined: September 16, 2004
KitMaker: 1,278 posts
Armorama: 1,219 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 11:07 AM UTC

Quoted Text


Quoted Text

Ok I’ve tried everything I know to do. Tried logging in under my current login and it won’t take, said it would send an email- nothing. Tried creating a new account and same thing, can’t get an email to activate the account. My email addy is the same as when I joined way back when.



I have activated your account



Thank you
tangodown
#494
Visit this Community
New Brunswick, Canada
Joined: August 08, 2018
KitMaker: 213 posts
Armorama: 198 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 12:23 PM UTC
What's happening with the Kitmaker Subscriber accounts? I've made a new account but no info transferred over.
staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
Visit this Community
New Hampshire, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,560 posts
Armorama: 6,595 posts
Posted: Monday, October 19, 2020 - 02:16 PM UTC

Quoted Text

What's happening with the Kitmaker Subscriber accounts? I've made a new account but no info transferred over.



There is a new Patreon option available for the forums we are using (Discourse) but sadly no PayPal subscription option. So very soon I will be terminating all the current PayPal subscriptions because that's only fair to those paying that for additional gallery space, etc., when we won't be doing a gallery soon.

I will try to make a badge for past subscribers that will show up on your profile/badge area on the new forum, but sadly I would never be able to do anything like the subscriber numbers or the like.

Thanks,
Jim